(iOS) RealmCraft 3D Mine Block World fırıldaqçı kodu sonsuz primogemlər
Feb 15, 2022 18:33:57 GMT -5
Post by mitongimacu on Feb 15, 2022 18:33:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu sonsuz primogemlər ▞▞▞
▞▞▞ RealmCraft 3D Mine Block World 2022 version ▞▞▞
Mayınkaraftı çok seviyorum 😀😀😀😀😀😀😀 belə orda mini oyunlar və həyatda qalma və başqalarında oyun çox zor ama bi okadarda gözəl
Fishdom Başsındırma sxk
Heyvanlar Qəribə Görünür Amma Oyun Yaxşıdı
Minecraft nüsxəsi üçün olduqca yaxşıdır, amma mənim bir problemim var və bu, dünyada Redstone ilə əlaqəli bir şey qurduğunuzda, əgər bir müddət ərzində onu ziyarət etməmisinizsə, Redstone sadəcə dayanacaq. Minecraft-dan hər şeyi kopyalamaq əvəzinə oyuna öz xüsusiyyətlərinizi əlavə edə bilərsiniz
Çox zibil oyundu
Dünyanın ən qəşəy oyunu
RealmCraft 3D Mine Block World Dobrodružné iayi
Uşaqlar, bu Minecraft oynamaq istəyən çox yaxşı oyun deyil, serverləri və çoxlu dəriləri olan çox yaxşı oyundur və siz Minecraft-da Microsoft hesabı edə bilərsiniz, çoxlu bloklar, maqma blok, son blok, yataq qayası var idi. , almaz bloku və milyonlarla bloklar, əşyalar və sərgüzəştlər Minecraft-ı zəhmli oynayır və çoxlu xəritələr var idi minecraft gözəl zəhmli və heyrətamizdir 👏🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😲😲😲😲😲
əla oyundu 😈
cox zor oyundur sizde oynayin
Mən bunu sevirəm!=D!Bu, sözün həqiqi mənasında Minecraft-dır (bu, yaxşı bir şeydir), amma düşünürəm ki, bəli, əmr blokları əlavə etməlisiniz (və ya onlara bənzər bir şey), lakin hər hansı bir ət axtarmaq üçün yaxşıdır, Ovçuluq və daha çox şey olmalıdır. araşdırmaq. Arbalet də gözəl olardı! Bye Bye!(Ox düymələri ilə ətrafa nəzər sala bilərsiniz, laptop və ya hər hansı başqa bir fikir, bu redaktə edildikdə bu, gələcəkdən mənəm və təklifimi nəzərə aldığınız üçün təşəkkür edirəm!) Tamam, indi gerçəkdən əlvida! =D
salam. Bir yeniləmə əlavə etməli olduğunuzu düşünürəm. Bu yeniləmədə, sizi və əşyalarınızı qoruyan öz canavarınızı necə düzəltməyiniz barədə yazılmış bir kitab əlavə etməlisiniz. Siz canavarları qarışdıra, uyğunlaşdıra və canavarlara müxtəlif güclər əlavə edə bilməlisiniz. Həmçinin kitabları çıxarıb içinə qoya biləcəyiniz bir kitab rəfi. Həm də Bluetooth və WIFI-dan istifadə edərək digər serverə qoşula biləcəyiniz bir seçim etməlisiniz. Zəhmət olmasa, həqiqətən bluetooth-dan istifadə edərək dostlarımın serverində oynamaq istəyirəm.
Bu gözəl oyundur
Hamı ela deyir mende yukleyirem görek nece oyundu
Mən sizin oyununuzu sevirəm, lakin siz daha çox dərilər, tekstura paketləri, serverlər əlavə edə və blokları daha yaxşı göstərə bilərsiniz, lakin oyununuz möhtəşəmdir, lakin daha çox dərilər, tekstura paketləri, serverlər və s. xatırlayın, həmçinin çərçivə blokları əlavə edin, gözəl oyununuz üçün təşəkkür edirəm Bye !!! ps: tikinti tabı açılmayacaq, zəhmət olmasa, düzəldin ki, zəhmət olmasa, bizi divan kimi şeylərə əyləşdirə bilərsiniz ki, bu, indiyə qədərki ən yaxşı oyun kimi görünür! Zəhmət olmasa, müxtəlif rəngli hasarlar əlavə edin, oyununuzu sevirəm, həmçinin ev heyvanları kimi bəzi ev heyvanları əlavə edin, onu göy qurşağı və x life kimi edin
Ən yaxşısı deyil. Bir dünyaya qoşulmağa çalışdığınız zaman o, qəzaya uğrayır və əlaqəni itirdiyinizi bildirir. Bağlantı itkisindən kəskin şəkildə xilas ola biləcəyiniz yeganə vaxt kürüdən tez uzaqlaşmaqdır. Bununla belə, kürü gecikdiyi üçün ondan uzaqlaşmaq da çətindir. Buna görə də bu 2 ulduzu verirəm😐
Ələdi ancaq əsl Minecraft in yerini vermir
Yataq müharibələri zamanı oyunçuların boşluğa düşməsinin qarşısını alan Minecraft-dan fərqli olaraq əyilmək üçün heç bir yol yoxdur və reklam problemləri var. Bəli, bilirəm ki, reklamlardan qurtulmağın yolları var, amma hələ də bir ulduzu söndürürəm!
biraz daha güncəlləşmə gəlsə daha gözəl olar
Dəmir qapı və trapdoor açılmır və oyun əvvəllər yaxşı oynayırdı, indi dayanır və bağlanır. Metal bloklar (metal səs effektləri ilə), yeni (işləyən) qapılar - hüceyrə qapıları kimi daha çox materiallar, bəzədilmiş qumdaşı və sair yaxşı olardı. Sonuncu şey elektrik lampasını başa düşə bilmirəm. Onu işıqlandırmağın bir yolu varmı, yoxsa belə etmək lazımdır? Yəqin ki, siz bu rəyi oxumayacaqsınız, amma bu məsələlərə kömək edə bilsəniz, mən bunu qiymətləndirərdim. Məni cavablandırdığınız üçün təşəkkür edirəm
Bruh, xahiş edirəm, sadəcə oyunu yeniləməyinizi xahiş edirəm, zəhmət olmasa, qrafika gözlərimi incitdi və dəstələr o qədər qarışıqdır, pls və o digər dəstələr hansılardır ki, onlar məni çaşdırsınlar brah pls onu daha çox minecraft kimi edin pls sadəcə işləyin. sadəcə mənim sənətkarlıq kimi görünməsini istəyirəm zəhmət olmasa 🙏
Çox gözəldi
Bu, çox əyləncəli və həyəcanverici bir oyundur və mən onu oynamağı sevirəm, amma mənim problemim multiplayer rejiminin 24 saat ərzində silinməsi idi. Yaşamaq üçün malikanə və ya şəhər tikmək üçün sərf etdiyim bütün zəhmət və vaxt məhv oldu və mən sadəcə multiplayerdən istifadə etməyi dayandırdım. Mən həmçinin görürəm ki, dostumla mini oyunlarda oynayanda eyni oyuna girmək çətin olur, eyni komandaya düşmək isə daha çətindir. İstəyirəm ki, siz internet olmadan tək yaradıcılıq və sağ qalmaqla oynaya biləsiniz və hər şeydən əvvəl proqramı çox sevirəm
belede sok icine
Abi pyun çok gözəl
Fikrimi deməklə başlayacağam. Oynadığım bu oyun, onun yaxşı olub-olmadığını yoxlamaq üçün sınaqdan keçirildi (bu deyil), orijinallığa dair kədərli cəhddə 3 və ya 4 kiçik dəyişikliklə Minecraft-ın zəif hazırlanmış müəllif hüquqları pozuntusudur. Qrafika dəhşətlidir, onu oynadığım 30 dəqiqə ərzində 2 reklam kəsilməsi oldu və onlar "netherrack, Redstone və creepers və bunu "pulsuz Minecraft" adlandıran hər kəs üçün" kimi şeyləri dəyişdirməyə belə narahat olmadılar. Minecraft Lite-ı yükləyin. Pulsuz + rəsmi
Mən bu oyunu 3 oynadım super👍👍
RealmCraft 3D Mine Block World Adventure bvc
Çox yaxşı. Wwwwwwaaaaayyyyy worldcraftdan daha yaxşıdır. Amma mən kədərlənirəm və məyus oluram. Kədərləndim, çünki mənim 19 ocelot ev heyvanım var idi və mən qərbə getdim və orada məni izlədilər!!! Və onlar lavaya girdilər!! Xahiş edirəm məni izləmələrinə icazə verməyin😥🙏! Mən əsəbiləşdim, çünki o, səhv etdi və məni bu oyundan qovdu! Zəhmət olmasa düzəldin🙏😰
RealmCraft 3D Mine Block World સાહસિક iwa
ele de qeseng oyun deyil mence
Pis çooooox pisdi👎😠
Bu pis qrafika qrafikanı təkmilləşdirir, onda heyrətamiz və daha strukturlaşdırılmış olar, ender əjdaha və daha çox kimi patronlar əlavə edin
Mən əslində onun o qədər asılı oyununu çox sevirəm ki, yarım saat daha oynaya bilərəm, amma orada elə dəyişikliklər etmək lazımdır ki, nəinki və dünyada əlavə edəsən ki, cəhənnəmə alov və solğun skelet əlavə edə biləsən və ya siz də səbirsiz əjdaha və ender əjdaha əlavə etməlisiniz. Oynamaq çox əyləncəli olacaq, bu oyunu sevin.....
RealmCraft 3D Mine Block World Dobrodružné iayi
Mən oyunu sevirəm, lakin sizin Minecraft-ı etmək imkanınız var, amma daha yaxşısı var, ona görə də sehrli nekromansiyanı və əsasən sehrlə əlaqəli hər şeyi görməyi sevirəm, çünki sizin Minecraft-ı etmək imkanınız var, amma daha yaxşı...... Və yenə də oyununuzu sevirəm.
RealmCraft 3D Mine Block World Adventure bvc
Hey bir qalxan və müxtəlif tipli kənd və arbalet də qoyun. Və balina totorise. Və qızıl və almaz tapmaq üçün asanlıqla. Minecraft kimi heyvanların və insanların bədənini dəyişdirin. Siz kəndlini danışdıra bilməzsiniz. Kəndli ilə bəzi hərəkət edən gəmi və gizli xəritə də qoyun. Zəhmət olmasa yaza, oxuya və seçə bildiyimiz bir kitab hazırlayın. Bilirəm ki, sizin komandanız bu işi görə bilməyəcək. Və bilirəm ki, mənə cavab verməyəcəksən. Keçən dəfə bu şeyi qoymuşdum amma siz ona da cavab vermədiniz