(Android) Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games откључавање новчића
Feb 15, 2022 18:36:57 GMT -5
Post by mitongimacu on Feb 15, 2022 18:36:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ откључавање новчића ▞▞▞
▞▞▞ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Заиста ми се свиђа ова игра јер је храна заиста укусна ..... хвала ........ дајем вам пет звездица !!!!! 🌹⭐⭐⭐⭐⭐
Добра игра, забавни нивои, лепа графика.
Саиа бермаин судах сампаи ди левел 3. Кетика саиа ингин симпан просес бермаин денган мениамбунгкан ке фацебоок. Кенапа саиа малах мемулаи дари левел авал кембали. Саиа пикир акан дилањуткан левел 3 терниата менгуланг ке левел авал. Саиа сангат кецева. Теримакасих.
судах берјаиа ди сетиап цабаран.менунггу ианг масих далам прогресс
Волим ову игру, али проблем почиње када сачувам свој напредак, а онда одједном сви моји нивои недостају, и морам да почнем испочетка, извини али ћу је деинсталирати јер сам већ постигао много нивоа и недостаје ми само тако
Волим да се играм ..уживам и изненадим када играм нову продавницу.. Једва чекам цендол схоп и ренданг схоп..❤❤
Волим ову игру 😍. Послужен је невероватан мени и уживам да га играм. Хвала 😀.
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games آرکیڈ ozps
аку сука бангет игра ини. га баниак адс. асик. маканан ни пун ада ди Малезија. ја сам Малезијац бтв хехе. знак одобравања!
Волим ову игру селера нусантара у Индонезији
Сторилинениа багус, иклан ин-гаме југа нгга бикин кесел дурасиниа пендек2, карактер-карактер пуниа латар белакангниа сендири багус бангет. Игра ини дурасиниа лама бангет. Овералл керееенн!!
Моја омиљена игра. Управо сам инсталирао и буквално зависник и не могу да престанем да играм ❤. Ова игра ме подсећа на моје младе дане, када сам волео да играм Емили Делициоус.. Само тако настави.. Једва чекам још игрицу од вас..
Ја сам љубитељ кувања, тако да је ово савршена игра за мене
Гамбарниа керен2, сториниа менарик. Багуссс семуа
Индо људи свуда знају ову храну
церита иг керен и невероватна апликација!
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Аркаде fblx
Одлично 😍😍🥰🥰
Већ сам завршио наси горенг и пецал леле ће 3 звездице. Али зашто не могу откључати следећу локацију. 😢
HAWK: Ban may bay Bắn ruồi Trò chơi điện tử zqej
ова игра је тако досадна😔😔😔😔
Серу
Тако је кул
било је добро
лепа и добра игра
Најбоља мобилна игра до сада! Без досадних огласа сваких 5 секунди као већина бесплатних игара, занимљива прича и сјајна уметничка дела, интригантан и веома заразан начин игре. Недостајала ми је моја домовина и сва дивна храна! Мора играти!
Волим то...🥰
Волим ову игру. Надамо се да ће ухватити гадну особу која прави невоље.
Добро
Веома лепа ова игра, надам се да долази још ажурирања👍👍
го Асианннссс
леп
Игре ниа багус , маканан ниа бикин нгилер , макананниа берагам , кхас Индонесиа , Намбах нафсу макан вквквкв , цума ианг куранг мау ампе капан си Сиска ди пецат мелулу сампе 2 сезоне
Већ неко време играм селера нусантара и заиста уживам. Само се надам да су лоши поступци на крају добили казну, и само опростити и заборавити и смијати се заједно руку под руку за даље.. Рената је тако лоша, не може се тако лако извући.. хеј, можда ће они направити синетрон из тога једног дана
Дан учитеља
прича чини ову игру пријатнијом, веома се препоручује
лепо😎
настави, ради то Тхор
Фаболоус
Бикин гераи анека роти бакар донг, писанг бакар, сиомаи, батагор, рујак, гадо-гадо, кетопрак, пемпек, нади удук, таху гејрот, аиам дан икан пениет, саиур асам дан самбел. Недостаје ми индонежанско стопало. Есп улична храна.
Гим буатан анак бангса термантап , тапи толонг унтук буанг маканан ниа дикасих томбол сендири донг , јанган дибуат доубле тап
Само волите, тако једноставно, али тако зависно
Нисам 100% сигуран да ли је то ова игра, али када сам имао отворену другу (дефинитивно безбедну, проверену) апликацију (чак ни ову игру), појавио ми се искачући прозор са натписом (на индонежанском) „не могу да завршим куповину у апликацији „. С обзиром да је ово једина индонежанска апликација коју сам инсталирао, мислим да је ово. Делује лукаво. Одмах деинсталиран.
Не могу чак ни да играм игру, заглавила је у главном менију, не могу да додирнем ниједно дугме осим да одустанем.
занимљива прича, ада Сиска и Арнолд. ❤❤❤ игра гратис тапи бермуту тинги . Тримакасих
керееееееннн