Post by mitongimacu on Feb 15, 2022 18:42:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hustle Castle: Medieval games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hustle Castle: Medieval games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοποιεί περισσότερη αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ Hustle Castle: Medieval games 2022 version ▞▞▞
Εντάξει?
Hustle Castle: Medieval games Vaidmenų žaid. wbj
Ήταν καλό να ξεκινήσετε, αλλά σε ένα σημείο ο μόνος τρόπος για να σημειώσετε πρόοδο πρέπει να πληρώσετε για πράγματα που αγοράζετε πράγματα ή δεν μπορείτε να ανταγωνιστείτε τους παίκτες που το κάνουν. Είχα μια ομάδα με δύναμη περίπου 3 φορές την άλλη ομάδα και έχασα κάθε αγώνα επειδή ο άλλος παίκτης πλήρωσε για σούπερ εξοπλισμό.
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι, είναι πολύ προκλητικό, παρόλο που πρέπει να πληρώσεις για να γίνεις πιο δυνατός, αλλά αυτό το γεγονός χρειάζεται επίσης σκληρά λόγια για να πάρει το αντικείμενο που σου αρέσει, αλλά μπορούμε να ζητήσουμε να καταστρέψουμε το κουμπί του κτιρίου για να μπορέσουμε να επανεκκινήσουμε ή τους μαχητές και να τους κάνουμε καλούς; Θα βαθμολογήσω απλώς 4* για αυτό γιατί δεν υπάρχει ακόμα κουμπί για την εκ νέου κατασκευή ενός κτιρίου.
Το παιχνίδι είναι αξιοπρεπές, είναι μια καλή στιγμή. Αλλά όπως τα περισσότερα παιχνίδια τώρα πρέπει να πληρώσετε για να προχωρήσετε. Εάν δεν πληρώσετε, θα δεχτείτε αμείλικτα επιθέσεις από άλλους παίκτες και θα καταλήξετε να χάσετε τους πόρους σας που θα είχατε χρησιμοποιήσει για να συγκεντρώσετε. Ο ίδιος έχω αγοράσει πολλά πακέτα για ειδικές εκδηλώσεις. Τα πακέτα έχουν κατασκευαστεί για να σας δίνουν επιπλέον ανταμοιβές, αλλά κάθε φορά που παίρνω ένα δεν έχω λάβει ποτέ τις ανταμοιβές. Έβαλα ένα εισιτήριο στο παιχνίδι μόνο και μόνο για να μου πουν αποδείξτε μας ότι το αγοράσατε. Σπατάλη $$$
Τελεία
Μου Μίναν όλοι εγγιος
Hustle Castle: Medieval games Rollimängud rhua
Ωραίο παιχνίδι για χαλάρωση, τόσο χαριτωμένοι χαρακτήρες, αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις. Ελπίζω ότι οι παίκτες θα μπορούσαν να μπλοκάρουν άλλους να μην συνεργαστούν στο μπουντρούμι. Δεν θέλω να σπαταλήσω πολύ φαγητό για τέτοιους ανθρώπους! Κάποιος φεύγει αμέσως μετά την ένταξη, λέει άσχημα πράγματα, μείνετε σιωπηλοί και σταματήστε!!! Θα μπορούσα να τον αποκλείσω αν έλεγε .. αλλά δεν έλεγε τίποτα και δεν μπορούσα να πατήσω το όνομά του για να το κάνω. Ευχαριστώ.
Καλό για ένα διάλειμμα
Hustle Castle: Medieval games Vaidmenų žaid. wbj
Χρειάζονται αντίγραφα επίσημων εγγράφων απλώς για να αποσυνδέσουν έναν λογαριασμό Facebook από το παιχνίδι. Τι αστείο.
Ενημέρωση από την προηγούμενη κριτική μου. παίζεται εδώ και ένα χρόνο. Τα ρομπότ εξακολουθούν να είναι παντού στα τουρνουά, ίσως αυτό είναι ένα νέο χαρακτηριστικό στο παιχνίδι; Γιατί δεν έχει γίνει τίποτα. Το Dungeon είναι εντάξει, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερη προσαρμογή για τους ήρωές μας. Το τελευταίο event ήταν υπέροχο και ελπίζω να υπάρχουν πολλές περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσω ρούνους στο μέλλον, ένιωσα ότι δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για να αποκτήσω περισσότερους. Ίσως θα έπρεπε να έχουμε μια διαφήμιση για να ενισχύσουμε την παραγωγή πόρων σε % για μια ώρα ή 2, φαίνεται ότι δεν μπορούμε ποτέ να έχουμε αρκετό χρυσό για πολύτιμους λίθους.
Είναι το καλύτερο συνέχισε έτσι
Εγκαταστάθηκε αυτό για 5 δευτερόλεπτα μόνο και μόνο για να πω ότι οι διαφημίσεις για αυτό είναι αηδιαστικές.
Ειναι βαρετο
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι. Μου αρέσουν τα γραφικά, ο ήχος, το παιχνίδι και η ιστορία. Αλλά έχω αποδοκιμασία για την αρένα γιατί κάθε φορά που παίζετε ή συμμετέχετε στην αρένα Ο εχθρός είναι 2 ή 3 φορές ισχυρότερος από εσάς. Ελπίζω να μπορείτε να το διορθώσετε. Σας ευχαριστώ
Έπαιζα μόνο για μερικές μέρες τώρα, αλλά ήμουν σε αδιέξοδο και αυτό ακριβώς έψαχνα. Καλά γραφικά, αναβάθμιση, ελευθερία επιλογής μονοπατιών για τους χαρακτήρες μου, crafting, PvP/Clan Battles, χιούμορ. Είναι τέλειο.
άδικες αναμετρήσεις, ακόμα κι αν έχετε χιλιάδες δολάρια για να ρίξετε σε αυτό το παιχνίδι, δεν θα μπορείτε να πάρετε τεράστια αύξηση στις νίκες, καθώς υπάρχει πάντα κάποιος με περισσότερα χρήματα από εσάς , πολύ διασκεδαστικό με τα γραφικά, αλλά γίνεται πολύ απογοητευτικό γνωρίζοντας ότι πρέπει να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να αποκτήσετε καλά αντικείμενα και όμως τα αντικείμενα δεν κάνουν μεγάλη διαφορά, αν παίξετε αυτό το παιχνίδι ΜΗΝ ΞΟΠΑΣΕΤΕ πραγματικά χρήματα είναι άσκοπο, καθώς δεν θα σας βοηθήσει να κερδίσετε, είναι λίγο όπως το Groundhog Day, αναβάθμιση, αναβάθμιση
Ένα από τα πιο ενοχλητικά παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ. Μηδενική στρατηγική. Πολλά συστήματα που δεν έχουν νόημα. Άφθονη κατάχρηση. Πατήστε μερικά κουμπιά και μετά επιστρέψτε 8+ ώρες αργότερα και κάντε το ξανά. Βαρετό σαν κόλαση. Απλά μείνετε μακριά.
Διορθώστε το cooldown των κυνηγών
Δεν αξίζει..ψεύτικο
Age of Z Origins:Tower Defense কৌশল kmp
Hustle Castle: Medieval games Rollimängud rhua
Είναι ένα ωραίο παιχνίδι για να παίξετε όταν βαριέστε
Γενικά το παιχνίδι είναι εντάξει. Θέλουν να σου ρουφήξουν τα λεφτά. Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι πηγαίνετε αρκετά μακριά στην αρχή, αλλά καθώς προχωράτε, το χρονοδιάγραμμα για να ολοκληρώσετε οτιδήποτε διαρκεί κυριολεκτικά ημέρες. Το μεγαλύτερο κακό μου είναι ίσως το παιχνίδι Arena PvP. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα νίκης φαίνεται. Πάντα κατατάσσομαι στις τελευταίες δύο με τρεις θέσεις κάνοντας τη μάχη άσκοπη. Συχνά κατατάσσομαι στην τελευταία θέση που το κάνει χάσιμο χρόνου. Φαίνεται σαν ένα τόσο σπουδαίο κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά είναι υπερβολικά παραμορφωμένο από παίκτες υψηλότερης βαθμολογίας που δεν μπορείτε καν να ανταγωνιστείτε και να κερδίσετε κάτι που αξίζει τον κόπο.
τέλιο τέλιο τέλιο
Αρκετά αξιοπρεπής, φτάνει σε ένα σημείο όπου είναι σχεδόν αδύνατο να εξοικονομήσετε αρκετούς πόρους για να προχωρήσετε, λόγω της συνεχούς επιδρομής από παίκτες πολύ υψηλότερου επιπέδου. Κρίμα, καθώς είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, είναι αδύνατο να προχωρήσετε χωρίς να ξοδέψετε πραγματικά χρήματα.
Ίσως κάνουν χρήσιμα αυτά τα πολύ ακριβά κατοικίδια; Δεν πληρώνω το τίμημα ενός πραγματικού σκύλου ή γάτας για ένα εικονικό που κάθεται εκεί και φαίνεται όμορφο, ή στην πραγματικότητα, με εμποδίζει. Σας ευχαριστώ. Αλλά όλα αυτά τα λεφτά στην άκρη. Καλό παιχνίδι. Θα το συνιστούσα, αλλά όχι αν σκοπεύετε να αγοράσετε κατοικίδια. Πηγαίνετε στο κατάστημα κατοικίδιων ζώων για ένα πραγματικό αν θέλετε ένα κατοικίδιο που πραγματικά κάνει κάτι. Στην πραγματικότητα, κάντε τα σκυλιά και τη γάτα χρήσιμα όπως ο καλικάντζαρος. Είναι πολλά χρήματα για έναν εικονικό πόνο.
Πραγματικά ωραίο και αστείο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι το σύστημα μάχης χρειάζεται κάτι, παλεύω πάντα ενάντια σε πολύ ισχυρότερους αντιπάλους
Ωραίο παιχνίδι, καλά γραφικά. Αλλά το gameplay μπορεί να είναι αρκετά άδικο, λόγω όλων των cheaters στο παιχνίδι. Το πώς ένας παίκτης χαμηλού επιπέδου μπορεί να κερδίσει πολλές νίκες σε τουρνουά και να έχει όλα τα είδη θρυλικού εξοπλισμού με ξεπερνά. Είμαι μόνο στο επίπεδο 25 και είναι αδύνατο για μένα να κερδίσω ένα τουρνουά γιατί πάντα αντιμετωπίζω παίκτες που είναι χιλιάδες και χιλιάδες πόντους υψηλότεροι από εμένα. Και οι πόλεμοι είναι ακόμα χειρότεροι...υπάρχουν κινεζικές φυλές με χαμηλότερα επίπεδα από εμένα, ωστόσο είναι γεμάτες θρυλικά αντικείμενα και τρελά επίπεδα υγείας που καθιστούν αδύνατο να κερδίσεις πολέμους εναντίον τους. Το Hustle Castle πρέπει να αντιμετωπίσει όλες τις εξαπατήσεις που συμβαίνουν σε αυτό το παιχνίδι.......
Μειώστε το cooldown σε 1 ώρα αντί για 4 στις επικράτειες... Είναι πολύ καλό!!
Είναι είτε πληρωμή, είτε πληρωμή για να αποκτήσετε πόρους είτε πληρώστε για να φέρετε τους χαρακτήρες σας σε υψηλότερα επίπεδα. Εκτός από το ότι είναι όλες οι διαφημίσεις. Αλλά αν δεν σας ενδιαφέρει πολύ αυτό, είναι διασκεδαστικό. Εκτός από το ότι πρέπει να περιμένετε ώρες/ημέρες για να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση. έτσι μπορείτε να συνεχίσετε με το παιχνίδι.
Ωραίο παιχνίδι!
διασκέδαση στην αρχή. μετά από μεταγενέστερες ενημερώσεις καθίσταται αδύνατη η εκτέλεση καθημερινών εργασιών. Εάν δεν έχετε λογαριασμό στο Facebook, δεν υπάρχει τρόπος να στείλετε πόρους σε φίλους ή να κάνετε φίλους στο παιχνίδι. το μπουντρούμι είναι ένα αστείο και είναι αδύνατο να το περάσεις ανεξάρτητα από το πόσο δυνατός είσαι, ανταλλάσσεσαι συνεχώς στα τουρνουά και σε αυτά τα μεταγενέστερα επίπεδα μετά βίας μπορείς να φτάσεις το ποσό των πόρων που χρειάζονται για να το αναβαθμίσεις καθώς σου κλέβουν έως και πέντε φορές το ημέρα. ο μόνος τρόπος για πρόοδο είναι με ένα CC
Πάω να ανοίξω το παιχνίδι και δεν γίνεται τίποτα. Με πετάει έξω. Πότε θα διορθωθεί το πρόβλημα αυτό ακόμα περιμένω.