(iOS) Last Fortress: Underground издръжливост генератор на измамни кодове
Feb 15, 2022 18:45:59 GMT -5
Post by mitongimacu on Feb 15, 2022 18:45:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Last Fortress: Underground ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Last Fortress: Underground IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ издръжливост генератор на измамни кодове ▞▞▞
▞▞▞ Last Fortress: Underground 2022 version ▞▞▞
Добра е
Играта не стартира след актуализация на Android на моя Galaxy S10+, опитах се да изтрия кеша и да съхраня, но не помогна с никакви предложения? Рейтингът ще се повиши, след като мога да вляза отново
Last Fortress: Underground Strategia dczp
Добра игра, освен ако не сте в нея на всеки 3 часа вашите работници напускат
В началото мислех, че това е забавна игра. След като започнете да събирате камък и олово, необходими за изграждане, по-високите нива основно ви атакуват и вземат. Те ще атакуват отново и отново. Няма начин да напреднете в тази игра с установени хулигани, които ловят тези нови играчи. Нямаш шанс. Присъединих се към съюз, но той беше по-слаб. Разбира се, всички установени имат процес на кандидатстване. Преместването на моята крепост на ново място просто ме премести по-близо до следващия крадец.
Изглежда като добра игра, но започва да замръзва и да се затваря, след като сте в състояние да изследвате отворения свят
Освен ако нямате повече пари, отколкото мозък, дори не изтегляйте тази игра. Това е около 95% заплащане за игра. Едно нещо би било, ако получите нещо, което си струва с парите си, или то не се поврежда постоянно.
Отне известно време, за да разбера напълно играта, но каква наистина страхотна игра. Твърде много заплащане за игра...
Наистина харесва играта. Аз съм свободен играч, но с последния ъпгрейд получихме Hero's, единственият начин да ги задържим е да $20 на парче за тях. Изглежда несправедливо към свободните играчи.
Разработчиците на игри се превърнаха в алчни грабители на пари. Някога можехте да напреднете чрез умна игра. Сега целият напредък е само за плащания с кредитни карти. Много хора в моя сървър са недоволни и планират да напуснат. Тази последна актуализация убива играта IMO.
Смесени чувства към играта, хареса ми съюза и подобряването на моята крепост, но имате нужда от МНОГО пари, за да се изравните и да страдате от безсъние. Загубите определено надвишиха печалбите в този мач. Играйте, ако можете да си го позволите.
Дори не се притеснявайте, освен ако не искате да хвърлите пари. Казват, че "слушат обратната връзка", но когато го направят, DEVS ще се обърнат и ще ви струват пари. И всяка една актуализация, която са направили, всичко, което са направили, е да отнемат или повишават цените на всичко, за да затруднят напредването. Те не правят малко, за да подобрят играта, толкова е пълна с грешки, че многократно отказват да признаят и ще се опитат да кажат, че това е вашата мрежова връзка... Ужасна игра.
Увлекателна малка игра. Отбелязвам някои правописни грешки в текстовете. Не харесвам мултиплейър аспекта.
Не го копае твърде много. Последните битки за алианси изправиха нашия алианс срещу такъв с 40 mil повече CP. Освен това събитието с градска атака е наредено срещу нас за автоматична загуба. Нашият алианс няма достатъчно членове, за да поеме град от 4 лева или 6 лева. Толкова хубаво, несправедливо предимство давате на друг алианс.....Не е честна игра за всички. Каква загуба на усилия
Може да даде повече опит за герои и да изследва медали за надграждане на героите. Иначе е малко трудно. Новите допълнителни мини бяха страхотна идея. Автоматичното готвене също беше страхотно. Може би да актуализирате скоростта на робота и да го накарате да отпадне от производствения герой, след като го закупи 🤔
Играта започна забавно. Напоследък започнах да усещам стената на заплащането на играта. Също така, хранителният аспект на играта изглежда смутен, тъй като ако затворя приложението дори с положителна стойност за производство на храна, винаги се връщам в нещастна крепост, защото храната свърши и оцелял е напуснал. Също така забелязахме, че генерирането на други ресурси също не работи както е предвидено.
Беше наистина фен на играта и прекарах известно време в нея. Всъщност харесвам играта много, но след като направиха последните актуализации и започнаха да ви таксуват за всичко в играта и на висока цена. Сега губя интерес към играта. Срам, защото имаха нещо хубаво, докато не огладнеха за пари.
Last Fortress: Underground Стратегије ngxz
Харесвам играта, но; разработчиците са много алчни, играта е в постоянна конкуренция за печелене на ПОВЕЧЕ пари, актуализира се редовно, най-вече получавате ПОВЕЧЕ пари, разглезени са от междусървърната конкуренция, в последния ден, ако не сте достатъчно силен, получавате тотално блясък много пъти , жалък. Надяваме се, че разработчиците ще мислят да слушат играчите, вместо да пълнят джобовете си всяка минута от деня. Не ми позволявайте да ви отлагам, опитайте го, напомня ми за Iron Commander преди няколко години
Много добра игра. Въпреки че има опция за закупуване на неща, но ако не искате да закупите играта, продължавайте да ви давате достатъчно артикули, за да сте честни и коректни с другите. Просто трябва да го играете
Това е добра игра, просто ми се иска да можете да добавите още стаи в крепостта за изграждане, след като построите всички стаи, има толкова много място, останало в крепостта.
Неизчислимо винаги се случва нещо ново
Давам 5 звезди, това е наистина добра игра, но понякога има много проблеми. в момента имам голям проблем, че моите войски останаха от нищото на митинг, който не съществува .. не мога да си спомня войските си и наистина ми става трудно в играта.
Бих дал 5 звезди на тази игра, но не мога. Играта е забавна и вие срещате добри хора във вашия съюз. Но това, което наистина бих искал да видя актуализиран, е ПРОКЪТИЯТ ЧАТ! хич, ако съм само аз или каквото и да е, но всеки път, когато съм извън обхвата на wifi, не мога да говоря в чата. ПОПРАВИ ТОВА!
Това е страхотна игра. Много хора от други страни се обединяват, за да се бият.
Все още трябва да се отстранят грешките, но засега играта е страхотна
НА ВСИЧКО ДАВАМ ОЦЕНКА 4,5 ЗА ТАЗИ ИГРА ЗА МОЯ ОПИТ В ИГРАТА. Когато сте нов в тази игра, е трудно да разберете, но ако се присъедините към съюза, вие общувате с други играчи, те ви помагат, защитават ви, всичко, ако искате да знаете, просто ги попитайте, това ще ви помогне да разширите базата си. И това не е адитивна игра, а другото е, че тази игра се нуждае от търпение, ако нямате, така че това не е за вас. Надявам се да ви хареса тази игра и да се насладите.
Продължава да рестартира, за да зареди Scream, след което остава на това за известно време, след което се зарежда и можете да играете за малко, след което спира, поставяте отново на екрана за зареждане и губите точката си за запис
Tuning Club Online Carreras ekp
Приложението е наистина добро, но има някои грешки в него.
Харесвам концепцията. Единствената причина да му дам 4 от 5 е, че началото е твърде дълго. Имате много диалоги и аз лично не харесвам подобни неща. Аз съм добре с уроци, но не и начина, по който играта върви.
Твърде много дрехи. Съгласен съм с останалите хора, които твърдят, че последната актуализация е накарала хората да бъдат гладни, дори когато има много храна. Поправете моля!
Доста добре е направена. Държи ме зает толкова дълго време. Бих му дал 5 звезди, но има няколко проблема. Играта понякога има грешки и трябва да я рестартирам, за да поправя всичко. Трябва да дадете повече диалог. И моля, улеснете правенето на митинги. Не мога да накарам никого в съюза да се присъедини към ралито. Никой не се присъединява към него. Също така ни позволете да сменим сървърите, за да мога поне да преведа моя 2-ри акаунт от сървър 23 на 21, за да мога най-накрая да направя някои митинги.
Забавна и вълнуваща и вълнуваща игра
Малко подвеждащо, тъй като те не казват много за pvp, когато е силно базиран на pvp. Не можете да направите нищо, за да бъдете атакувани и унищожени, а съюзът няма да помогне много, ако всички са на същото ниво като вас. Всичко е за това кой има най-силен, има много малко стратегия, която все още не знам къде играе стратегията в това. Така че направете си услуга и не губете време за тази игра.
Можете ли да актуализирате играта? Има толкова много грешки и проблеми, че намалява удоволствието от играта и е наистина разочароващо
Страхотно, след като отделите време да разберете
Започна забавно, но веднага след като урокът приключи, качеството падна. Принудителният многослой е пълен с токсични хора, които унищожават всеки от 5 до 10 нива под тях, защото не могат да бъдат заредени, събирайки собствените си ресурси. Сега бях заключен, защото не искам да дам имейла си. Иска ми се да не бях хвърлил пари в тази „игра“.
Тази игра беше отлична в началото, нямах нищо против да платя за някои артикули, след това дойдоха надстройките и имаше много необходими елементи! Скъпо е! Ненужно сложно и по-малко забавно, отколкото беше първоначално! Препоръчвам го на всички мои приятели (първоначално) сега не съм толкова сигурен! На много групи, които се събират срещу вас и ограбват всичките ви ресурси! Насилници! Не е това, за което обичам да харча трудно спечелените си пари! Ако не бях похарчил толкова много за тази игра, щях да спра да я играя!
Технологията на тръбопровода е много креативна, но защо съставките също могат да бъдат транспортирани от тръбопровода?
Забавна игра, но скорошната актуализация е много грешна. Моля, поправете!
Забавна игра и различно отношение към зомбитата. Копането и животът под земята и повече женски герои е страхотно.
Системата на лигата дава на играта известна дълбочина.
Иска ми се да има опция за заглушаване на някой, който говори много в световния чат/частно съобщение, което ме дразни.
Като цяло това е страхотна игра, но има няколко функции, които липсват, които просто биха я довели до пет звезди, едно от нещата е, когато се опитвате да копаете земя, че е толкова трудно да изкопаете голяма площ, така че трябва бъде опция, при която можете да разкопавате повече от една зона наведнъж.
Чудесно засега, малки малки грешки, но като цяло страхотно.