Post by mitongimacu on Feb 15, 2022 18:49:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sınırsız mücevher hilesi ▞▞▞
▞▞▞ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP 2022 version ▞▞▞
ilginç oyun. eğlence! yükseltmeleri anlamak biraz zordu.
Pekala, harika bir oyun, eğer bir tura bile girebilirsen. iyi bir bağlantınız olsa bile, bazen her zaman değil, yine de oturumu kapatır. iyi bir güncelleme torpidonuzu hareket ettirebilecek ve aktif veya pasif sonarlara sahip olacak
Tasarımcı denizaltı operasyonları hakkında hiçbir şey bilmiyor, oyundaki tekneler sadece havada duruyor. Gerçekte, itici güç olmadan batarlar! Bu nedenle oyun, uzun mesafeli otomatik hedefli atışlar yapan zar zor görülen denizaltılarda sona erer. Oyuncuların %99'u her seferinde 1'e 1 gidiyor (yani çok az strateji). Ek olarak, her bir tekne saatlerce deneyim gerektirdiğinde yeterli tekne iskelesi olmaz. Bir sonraki kilidi açan bir teknede seviye 15 veya 20 yapın. Bir sonraki tekneyi almak için iskele alanı için satıyor musunuz, inşa etmek için kaybetmek için daha fazla saat harcıyor musunuz?
oyun çok güzel ama biraz donuyor
Oyun çok kötü bence indirmeyin
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Hərəkət wcpg
Güç ve veri aç, beceri gerektirmez ve grafikler oldukça ortalama.
Dün, bu oyun güzel! ama bugün, hmm..kötü performans! bu oyun pilimi çok hızlı tüketiyor! bu normal değil.. üzgünüm (4 savaş için %50 vuruş)
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Hərəkət wcpg
güzel
Güzel oyun ama bence geliştiricilerin kasıtlı olarak yaptığı bir yanlış var. Yükseltme olasılığı sinir bozucu. Paramı azaltıyor. Oyuncuyu gerçek parayla para satın almaya teşvik etmek için böyle bir olasılığı neden yaptığınızı tahmin ediyorum.
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Action nyfz
Abonelikler benim için yeni, ne harika bir oyun. Öğrenmek en güzel yanı, bağımlısıyım, iyi iş..
Abonelikler için daha iyi bir yükseltme sistemine ihtiyacınız var ve sorun değil, ancak oyuna sokmak yerine kendi paranızla bir şeyler satın almadan
Harika bir oyun kazanmak için daha az ödemeye ihtiyaç duyar ve daha istikrarlı hale getirmek için bu şey her zaman çöker ama sallanır.
Berbat👎👎👎
Oyun çok iyi tek deniz altılar alan biraz az bence bide dönme iyi olabilir
Böyle şaçmalık yok edebilmek için video, kişisel resim bilgilerine erişim izni isteme, yoksa da oyunu oynamayana izin vermiyor. 5 para etmez.
Yeni güncellemeyi yükledim. Düne kadar oyun her şey yolunda gidiyordu. Sonra bugün oyunu açıp bir savaşa girdiğimde, oyunun ortasında 'sunucuyla bağlantım kesildi' uyarısı aldım. Wifi'mi kapattım ve sonra tekrar bağladım. Ama yardım yok .... aynı masaj 'Sunucudan Bağlantı Kesildi' olarak gösteriliyor. Lütfen yardım edin ve sorunu en kısa sürede çözün, lütfen....Bu oyunu oynamayı seviyorum.
üzgünüm ama yanılıyorsunuz, şimdi bir metin duvarı ile bağlantısı kesiliyor. Ayrıca artık daha fazla oyuncuyu etkiliyor, Belki tüm botlardan kurtulsaydınız sunucunuz bu kadar çıkmaza girmezdi. Oynayabildiğim zaman, takımım ben ve 3 bot, nme takımı belki 2 gerçek insan dinlenme botu, yani 4v4'te gerçekten 2v1 oyuncu ve bot yemi. Lütfen yalan söylemeyi bırakın, sunucuyu düzeltin ve GERÇEK oyuncuların ff'leriyle eşleştirin. Bağlantıları kesmek ve bot oynamak için erken gitmedim ...
Oyun güzel ama daha iyi olabilirdi ama yükseltme sistemi çok sert ve cılız. Şimdi oyun için çevrimiçi hızlı maç çok iyi ama oldukça iyi bir net hızım olmasına rağmen zaman zaman lobide bile gecikme yaşadım. Ama kampanyada 2. bölümü yapmaya çalıştım ama başladığında sadece yükledim ve puf, oyun bitti, bu bir hata ya da başka bir şeydi. Oyunun potansiyeli var sadece biraz gecikmeli
çok güzel oyun
Oyun içi gerçekliği sevin, ancak premium ürünleri satın aldıktan sonra utanın. Sipariş edilen özel paketler ve premium yükseltme, sunucuda zaten senkronize edildiğini ancak başarısız olduğunu düşündüm. Geri ödeme zaten oyun mağazası aracılığıyla talep edildi! *Faturalandırma/sunucu mekanizması güvenilirliğinizi çözdükten ve yükselttikten sonra oranı düzenleyeceğim.
Güzel bir oyun ama çok çabuk eskiyor. Anlaşmanın ne olduğunu bilmiyorum, belki nasıl oynanacağını çözemeyen bir grup acemi ile sıkışıp kaldım, ama hareket etmeyen dört denizaltı/oyuncudan oluşan bir takıma alınma eğilimindeyim. hiç. Kıçını sana teslim etmek eğlenceli değil çünkü ekibin hiçbir şey yapmıyor.
En azından 12. seviyeye gelene kadar oynaması eğlenceli.Bundan sonra oyun sürekli sunucuya bağlanılamıyor diyor, internetim iyi olmasına rağmen ne sıkıntı var..düzeltsen iyi olur.
On numara oyun kitabı indir bagimlilik yapıyor.
Savaşa başlayamıyorum. Sunucuyla bağlantınız kesilmiş bir mesaj kutusu görünüyor (bağlantıdaki istisna) güncellemeden sonra sorun ne? Hala "bağlantıda istisna" bağlanamıyor
5 tier full denizaltım oldu* silindi. yardım talep ediyorum.
Abonelikler için yükseltme sistemi gerçekten can sıkıcıdır, ganimet kasalarından planlar kazanmanız gerekir ve daha sonra yükseltme yapmama şansınız vardır. Bazı sübvansiyonların satın almak için 170 dolara kadar olduğundan bahsetmiyorum bile. birkaç durumda daha iyi ücretsiz abonelikler elde etmek için ücretli aboneliği (ohio ve Virginia'yı almak için 688 sınıfı) almanız gerekir. bu oyunda yükseltmeler ve abonelikler için daha iyi bir sistem olsaydı çok daha iyi olurdu. Sıralama sistemiyle ilgili bir sorun yok ve birkaç harita daha olsaydı iyi olurdu.
Gerçekten etkilenmedim. Kontroller yanıt verecek kadar hızlı değildi. Oyunu sıkıcı buldum.
Çevrimiçi ve çevrimdışı bir seçenekle daha iyi olurdu ve ana menüden değiştirebilirsiniz.
👌👌👌
Bence oyun harika. Savaşlar sadece diğer denizaltılara karşıdır. Yüzey savaşları yok. Aralarından seçim yapabileceğiniz ve yükseltebileceğiniz çok sayıda abone. İyileştirme için çok yeri var, ancak kesinlikle android'deki en iyi alt oyun. Ligler de oldukça uyumlu. bu yüzden büyük harcama yapanlar için endişelenmenize gerek yok. Beğendim!
Oyun başladığından beri geliştirici tarafından göz ardı edilen hatalar. Maçlar neredeyse her zaman dengesizdir (bir taraf diğerlerinden çok daha güçlü bir oyuncuya sahip olacaktır), bu nedenle ne beceri ne de para size bir kazanç sağlamayacaktır.
sorun değil, abonelik yükseltmeleri iyi değil çünkü yükseltmek için her işlevin mavi baskılarına ihtiyacınız var, ancak bir rulet ve zamanın% 80'i yükseltme başarısız oluyor ve mavi baskıyı kaybediyorsunuz, ancak istedikleri mavi baskıyı telafi ediyor altın için, altınınızı kullanırsınız ve yükseltme hala başarısız olur. yani sonunda altın yok, mavi baskı yok ve alt işlevine yükseltme yok.
oyun harika grafiklere ve harika bir oynanışa sahip ancak yükseltme ücreti çılgın ve bu oyunu geri tutan tek şey. Ozalit satın almak için altın ödüyorum, gümüş kazanmak için zaman harcıyorum, yalnızca dönüp yükseltmeye çalışırken hepsini kaybediyorum ve daha sonra zaten ödediğim planları kaybetmemek için daha fazla altın harcamam gerekiyor! gülünç ve oldukça fazla soygun! yaratıcıların bu kadar açgözlü olması gerçekten çok kötü. bu yüzden bu oyuna bir kuruş daha harcamayacağım.
efsanem var
İyi di ama biraz gelçek size
Gerçekten EN KÖTÜ ve KÖTÜ denizaltı oyunları! Yeni bir oyuncu için dengeli bir eşleşme yok! Kötü hareket kontrolörü! Bu oyunlarda hiçbir beceri@teknik sağlayamazsınız! Bu geliştirici oyunların ne düşündüğünü bilmiyorum ama eminim sadece PARA için endişeleniyorlar! Bu SUCK Oyunlarından daha iyi oynayabileceğiniz daha fazla oyun olduğu için paranızı burada boşa harcamayın !!! ,😂😂
Oyun harika ama kalitenin çalışması gerekiyor.
Şimdilik iyi gidiyor
davay davay
Grafikler kadar oynanış da harika ama oyun paketleri biraz pahalı.
Bu oyun harika. Ama bazen takılıyor ve "bir daire içinde 1'i yeniden canlandır" diyor, aksi halde harika
Eğlenceli ve yükseltmek için henüz bir şey ödemek zorunda kalmadınız.
Güzel bir oyun ama tayfun sınıfı denizaltı biraz daha ucuz olsa ve tarihteki her bir denizaltı dahil edilse ve önerildiğinde, inşa edildiğinde, icat edildiğinde veya inşa edildiğinde hacı sınıfı gibi bir denizaltı eklenseydi beş puan verirdim. Ayrıca oyunda bir kalamar olmasını isterdim ama yenmek için değil, olarak oynamak için, yani teknik olarak dev bir kalamarın oyunda bir denizaltı olmasını istiyorum. Sarı bir denizaltı ve dababy denizaltı da takdir edilecektir.
Çok takılıyor.. Neden plz Bug ise lütfen düzeltin..
İyi bir oyun, kontroller biraz daha iyi olabilirdi, gaza her bastığımda birbirine yaklaşmak için füzelere basıyorum. Şu an itibariyle haritalar tekrar tekrar aynı. 10 saniye gibi bir süre bile olsa tam sessizlik modunu görmek istiyorum eğer bir yerde düşmanın köşeyi dönmesini bekliyorsanız kırmızı ışık göstergeleri Nerede olduğunuzu gösterme falan filan. Bu gerçekten gizli bir oyun değil, kırmızı göstergeler size düşmanların nerede olduğunu söylüyor. Şu an itibariyle her şey yolunda
Diğer oyuncuların yüklenmesini beklemek sizin için en çok görülen ekran olacaktır. Çıkamıyor ve lobiye geri dönmüyor çünkü diğer oyuncu asla yüklenmeyecek. Her oyunda oluyor.
Cooking Express : Cooking Chef Arcade mwso
Bu oyun güzel.Ama komik değil çünkü işinizi yaparken otomatik ateş etmektense hedefe tıklamanız yeterli.Strateji yok gizli mod yok.Ama güzel fikir teşekkür ederim.
Merhaba depo dolu mesajı alıyorum. Depodaki kullanmadığım renkler ve gibi ürünleri nasıl boşaltabilirim?