Post by mitongimacu on Feb 15, 2022 18:58:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Line Color 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Line Color 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty závadové krystaly ▞▞▞
▞▞▞ Line Color 3D 2022 version ▞▞▞
NESTAHOVAT!BUGY(nejdou tam dēlat levely)
Doporučil bych lépe, kdyby tato hra neměla mnoho reklam, které obvykle má, a přál bych si, aby měla mnohem více témat, takže pokud si myslíte, že moje recenze byla dobrá, sledujte mě na @mayanouri2012 na Instagramu pro sportovní můj účet
Skvělá hra.🐱🐶
fhdhz👹👹👹👹👹👹👹👹👹☺☺👹👹☺☺👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👺👺👺👺👺👿👿👿👿😠😠😠😠. 😡😡😡😛😛😛😛😛
Nemohu projít jako 3. úroveň. Zasekne se, takže exploduje, jakmile nastartuji. Opravte a možná změním recenzi. Pokud jsem to znovu nainstaloval. 😡😤
je to velmi závadné a má dvě reklamy. jako bych mohl hrát, pak se najednou musím dívat a dávat reklamy, a když reklama skončí, zemřu. pokud se tento problém nevyřeší, opouštím hru a půjdu získat také všechny své přátele a rodinu. tak prosím udělejte něco. je na hovno, když jedna z vašich oblíbených her nedělá to, k čemu byla stvořena.
Byla to zábava . Teď to začíná být docela nuda. Je zábavné, když se dostanete na vyšší úrovně.
Dobří ne?
Je to v pořádku, ale aplikace je docela pomalá.
Dobrá hra pro zábavu. Pro mě na této hře není nic špatného. Ale chci hodnotit jen 3 hvězdičkami jen tak pro zajímavost😉☺️
Doplňte průměrnou recenzi
Víborné
Line Color 3D Vabaajamängud peei
Ta hra je dobrá akorát se mi to někdy seká🙃🤗
Tato hra je super a říká, že je blbá a seká se tak má špatní mobil a dávám 5 hvězdiček.😚🤣😀😁
Toto je velmi pěkná hra
Zábavná hra ale někdy mě štve že je to těžké
Line Color 3D Казуални dxsv
Spousta reklam
Super zábavné hraní, offline a mnohem více, malé reklamy, ale to je v pořádku 👍
Čára. Barva. 3D@
Tato hra je prostě nejlepší proty co mají ráďi hlavolamy 😀😀
Kjk
Je to tak špatná hra, čím lepší je azurové hry k instalaci, že jsem velmi naštvaný na barevné 3D čáry 🙁😣😓😞🤬😩🥺 nejsou tam žádné reklamy, ale v této hře není tolik zarážek
Připadalo mi to spíš úzkost, než zábava. Nejsem velkým fanouškem toho, jak těžké to od začátku vypadalo.
Super těžké. Nedokázal jsem se dostat přes první úroveň!! Potřebujete to usnadnit, nedoporučujte to AT. VŠECHNO
Je to velmi pěkná hra, miluji ji a je také offline. A už mám ve hře 6 nástrojů. Některé úrovně jsou těžké, ale je to velmi pěkná hra. A jediná věc, která se mi nelíbí, jsou reklamy, které přicházejí znovu a znovu, ale dám tomu 5 hvězdiček.
Líbí se mi myšlenka mapy, ale nepřestane vibrovat, když čas klesne, i když vypnu telefon v tichém režimu. Myslím, že by vibrovat nemělo to je jen můj názor 😉
Je to úžasná hra, kterou můžeme zlepšit, dokonce i jako uniknout z konkrétní situace a neobsahuje žádné zavěšení na mobil, takže si tuto hru stáhněte.
Hra se mi líbila, ale podle mě se některé úrovně opakovaly... Také obtíže nebyly jasné a viditelné... Chci, abyste to nejprve napravili ..... Vizuální stránka mohla být lepší. Prosím pracujte na tom .
Aplikace je opravdu dobrá, ale je v ní tolik reklam a je opravdu otravná, že se objeví se stejnými dvěma reklamami a zastaví se, reklamy se zobrazí hned po dokončení úrovně a často uprostřed stahování hry, pokud chtít, ale budeš naštvaný
Jednoduché, snadné hrát. Ale vole, reklamy jsou non-stop. Opravte to a tato hra je v pořádku.
Dobrá hra bez reklam, když vypneme wifi, líbilo se mi to 👏👏🙌
Super ale potom mě to přestalo bavit
Je to roztomilá hra a má potenciál, ale stejně jako mnoho dalších má tolik reklam, že se téměř nedá hrát.
Dobrá hra, ale příliš mnoho reklam a stejné úrovně přicházejí znovu a znovu. Proto dávám 3 hvězdičky
Tato hra se mi opravdu líbí, ale je také docela nudná, myslím, že můžete přidat trochu hudby
Mohl by použít nějaký druh hudby na pozadí.
Dinosaur Rampage Экшен jbk
Hra je úžasná a při hraní nás úplně zapojuje, ale nevýhodou je reklama, která se zobrazuje, protože je příliš mnoho přidávání po každé jednotlivé úrovni, navíc je třeba zkontrolovat přidání jako možnost, pokud se kuloárový blok rozbije. také není vidět zpráva o pokroku
Je to super, ale obsahuje reklamy, ale ne víc.....
Je to velmi zajímavá a odpočinková hra velmi pěkná hra Líbí se mi tato hra
Začínám být šílený z otravných reklam, které zabírají celou obrazovku bez tlačítek pro ukončení.
Hra je monotónní a není příliš náročná
trochu pomalejší, ale líbí se mi způsob, jakým je vyrobena, a myslím, že jste zkopírovali myšlenku jiné hry, protože tato hra je velmi podobná jiné hře, takže ji ohodnotím 3 hvězdičkami, abych nebyl krutý
Je určitě lepší